In het Hicle Family programma draait alles om ervaringen uitwisselen met andere ouders, materiaal vergelijken en uitproberen. Niet alleen voor ouders, maar ook voor kinderen! 

Informantenmarkt

Breng een bezoekje aan de informantenmarkt en schuif aan tafel bij één van onze actieve gezinnen. Onze informanten vertellen 'vanuit hun buik' over hun eigen reiservaringen, met kaarten, fotoboeken, laptops en specifiek materiaal in de aanslag.

Praktisch: Je vindt de informantenmarkt in hal 3, doorlopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Initiatie: boulder 4 kids

Ben jij gezegend met een stel avontuurlijke kids die overal op, onder of over klauteren? Dan is de kans groot dat klimmen in hun genen zit! Op Mount Expo kun je jouw avontuurlijke kind(eren) laten proeven van de klimsport op de boulderwand. Lesgever Joris Aerts begeleidt je kids met allerlei spelletjes en opdrachtjes op en rond de klimmuur.

Praktisch: Zaterdag & zondag om 13:00 uur en 15:00 uur aan de boulderwand in hal 3.

Lees meer

Max Climbing

Maak je eigen klimgreep

Heb je je weleens afgevraagd hoe die kleurrijke, plastic grepen in de klimzaal gemaakt worden? Op Mount Expo kun je zelf een klimgreep maken en mag je het resultaat zelfs naar huis meenemen! 

Praktisch: Zaterdag & zondag doorlopend van 10:00 tot 17:00 uur in hal 3.

Lees meer

Foto: Yanick Bos

Lezing: bergwandelen met kids

In deze lezing bewijzen ervaringsdeskundigen Yanick en Cynthia dat het avontuur niet stopt bij gezinsuitbreiding.

Praktisch: Zaterdag & zondag om 11:00 uur in de Mount Expo lezingzaal.

Lees meer

Hicle Family route

Volg de ‘Hicle Family route’ doorheen Mount Expo, Fiets en Wandelbeurs en E-bike Challenge. Deze route voert je langs alle standhouders met informatie en materiaal specifiek voor actieve gezinnen.