Workshop: Yoga voor klimmers

Over de lezing

Wegens overweldigend succes in 2016 organiseren we de workshop “yoga voor klimmers” ook op Mount Expo 2017. Tijdens deze twee uur durende workshop kun je eigenhandig kennismaken met de voordelen van de asanayoga. Vergis je niet, het is hard werk! Je zal tijdens deze fysieke sessie werken aan kracht en vormspanning, flexibiliteit, evenwicht, stabiliteit en efficiënt energiegebruik. Stuk voor stuk cruciale eigenschappen voor klimmers.

Na een intensieve sessie van 1,5 uur besteedt de workshop ook aandacht aan stretchen en leren ontspannen. De lesgeefster, Denies Du Mon, wil je met deze workshop inspireren om op een andere manier te bewegen met je hele lichaam. Deelnemers gaan naar huis met een lading praktische tips en oefeningen.

Voorzie comfortabele en sportieve kledij, water en een handdoekje. Er is plaats voor 20 deelnemers. First come, first serve.

Meer weten

Volg Denies Du Mon op Facebook of bezoek haar website.

Wie is Denies Du Mon?

Denies Du Mon (27) uit Antwerpen is gecertificeerd yogalerares in de Vinyasa en Ashtanga yoga. Sinds 2013 geeft ze voltijds les bij AntwerpYoga en doceert ze ook in de opleiding tot yogaleraar. Haar vrije tijd brengt ze door in de klimzaal. Daarnaast volgt ze een opleiding tot massagetherapeute en sportosteopate. Ze organiseert of neemt deel aan allerlei evenementen, workshops en retraites. Haar yogalessen zijn creatief, uitdagend, leerrijk, maar vooral … plezant!

Timing

  • Zaterdag 18 februari 2017
  • Zondag 19 februari 2017
  • Locatie t.b.a.